یکشنبه, می 11, 2025
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
  • ورود کاربر
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
بروخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه فرهنگی و هنری

اعدام ظالمانه مسلمانان و شیعیان و اقدامات ناقض حقوق بشر در عربستان سعودی

مارس 16, 2022
در فرهنگی و هنری
0 0
0

موسسه بین المللی سفیران صلح اعدام ظالمانه مسلمانان و شیعیان و اقدامات ناقض حقوق بشر در عربستان سعودی را محکوم کرد

به گزارش پایگاه خبری بروخبر : جنایت ننگین و گستاخانه آل سعود در اعدام مسلمانان و شیعیان مظلوم، قلب هر انسان آزاده ای را به درد آورده است. این اقدام وحشیانه یادآور رفتارهای غیر انسانی دوران جاهلیت است و ننگی بزرگ در تاریخ این رژیم است و تبعات این ظلم دامان آلوده آنها را خواهد گرفت چراکه خداوند متعال از خون بی‌گناه نمی‌گذرد و خون به ناحق ریخته، بسیار سریع دامان سیاستمداران و مجریان این رژیم را خواهد گرفت.

این زنجیره جنایتها توسط حاکمان ظالم و نژادپرست آل سعود، که همچنان با نگرش فرقه‌ای و طایفه‌ای شمشیرهای ظالمانه خود را بر گردن بی گناهان فرود می آورند، بر محکومیت جنایات جنگی آنها خواهد افزود و این مسلمان کشی و قتل عام هولناک شیعیان و اتباع کشورهای دیگر، نقض آشکار حقوق بشر و دشمنی و جنگ با بشریت است.

اعدام های ظالمانه صورت گرفته خارج از موازین حقوق بین الملل و حقوق بشر و به دور از یک فرایند دادرسی عادلانه و شفاف، با تجاوز و نقضی مغرضانه و سازمان یافته نسبت به اصول قضایی و زیر پا گذاشتن قطعنامه‌های بین‌المللی و با اتهاماتی واهی بوده است و با سو استفاده و بهره برداری از تمرکز افکار جهانی به شرایط نا آرام و پرتنش کنونی جهان، آن را فرصتی مناسب برای اجرایی کردن تفکرات انحرافی خود در سکوتی ظالمانه دانستند.

این قتل عام جوانانی که از کمترین حقوق انسانی برای حیات و ابراز عقیده برخوردار نبودند، به شدت محکوم است و این جنایتکاران که کارنامه ای ننگین از جنایت و جنگ و ترور و اقدام علیه بشریت بر پشت خود دارند، باید به مجازات اعمال وقیحانه خود برسند. مجامع بین المللی و حقوق بشری موظف هستند که به مسئولیت خویش در پاسخ به این جنایت عمل کنند و با سکوت خود مدافع این اعمال انزجارآور نشوند.

مغزهای منخسف سردمداران این رژیم، حریت و آزادگی و حقوق انسانی مردم عربستان را به ملاعبه و شوخی گرفته اند و با ابتهاج از تعداد بی گناهانی که قربانی جنایت آنها شده اند، سخن میگویند و مصونیت برگرفته از جایگاه سست و متزلزلشان را ابزاری برای گسترش اهداف شومشان قرار داده اند. حضور این تبهکاران، ننگی برای مجاوران حرمین شریفین است و جایگاه و آبروی اسلام را مخدوش کرده اند.

موسسه بین المللی سفیران صلح، ضمن محکومیت شدید این جنایت، به خانواده های داغدار این مظلومان و امت اسلام و همه انسانهای آزاده جهان، این واقعه دردآور و ناگوار را تسلیت میگوید و اجر و رحمت الهی را برای این مظلومان از پروردگار عالم خواهان است.

ابراهیم صنوبر آیت الله هاشم زاده هریسی
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره عضو مجلس خبرگان رهبری و
موسسه بین المللی سفیران صلح عضو هیئت رئیسه موسسه بین المللی سفیران صلح

برچسب: آیت الله هاشم زاده هریسیابراهیم صنوبرموسسه بین المللی سفیران صلح
اشتراک گذاریتوییت
پست بعدی

جشنواره بزرگ تفریحی ورزشی شهروندان منطقه 21

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

فوریه 15, 2021

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

فوریه 16, 2021

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

فوریه 17, 2021

بازیگر هری پاتر و پیکی بلایندرز درگذشت/ واکنش نویسنده هری پاتر

فوریه 18, 2021

احتمال بروز بحران در بازار گندم

0

ناهماهنگی سیاست‌گذاران در تعیین نرخ ارز محاسبات گمرکی/ تصویب نرخ۴۲۰۰ برخلاف بودجه۱۴۰۰

0

لغو دریافت تعهد از صاحبان کالا

0

برندهای خارجی به بازار لوازم‌خانگی ایران بازمی‌گردد؟

0

بنیان دانش پژوهان آب شیرین کن های حرارتی و غشایی می سازد

می 9, 2025

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

می 6, 2025

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

آوریل 21, 2025

هلدینگ اسپیدار ترویج فرهنگ ارزش‌آفرینی

آوریل 21, 2025
بروخبر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

منوی سریع

  • درباره برو خبر
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.