جمعه, می 9, 2025
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
  • ورود کاربر
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
بروخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

جلیل ادیبی، رایزن سیاسی ایران در سفارت چین و معاون انجمن دوستی ایران و چین: کنگره چین، نمایش قدرت تصمیم سازی مردم این کشور

مارس 13, 2023
در اقتصادی
0 0
0

برگزاری دو نشست مجالس چین پنجره ای برای مشاهده چگونگی اجرای دموکراسی و روند مردم محوری در چین است. ادیبی در این رابطه گفت: اخیرا چهاردهمین کنگره نمایندگان خلق چین برگزار شد. این برنامه به دنیا نشان داد که چین در کنار هماهنگی با دنیا آرمان های سیاسی خود را حفظ می کند.
ادیبی در این رابطه افزود: می توان با قاطعیت گفت چین یک کشور مستقل سیاسی است. از سال 1949 که حزب کمونیست چین حکومت را در دست گرفت تا امروز، چین در روند قانونی شدن سیاست های اقتصادی و حقوقی خود با جهان قرار دارد و خود را مرتبا به روز می کنند.
رایزن سیاسی ایران در سفارت چین گفت: حزب حاکم بر چین، حزب کمونیست است اما قوانین و مقررات جمهوری خلق چین به خوبی با قوانین و مقررات بین الملی هم خوانی پیدا می کند.
قانون گذاری در چین بر مبنای تصمیم مجلس ملی این کشور است. ادیبی در ارتباط با نسبت این مجالس با تامین مطالبات جمعیت چین گفت: از لحاظ سیاسی در چین دو مجلس وجود دارد. اولین مجلس ام پی سی یا کنگره نمایندگان خلق جمهوری خلق چین است که دور چهاردهم آن از 5 مارس یا 14 اسفند به مدت یک هفته برگزار شد و نزدیک به 2980 نماینده در این کنگره شرکت کردند.
وی افزود: مجلس دوم کنفرانس مشورت سیاسی است که نزدیک به 2160 نفر عضو دارد و نمایندگانی از اعضای حزب کمونیست چین و اعضای هشت حزب دیگر چین در آن حضور دارند. چین هشت حزب دیگر هم دارد که آن ها هم حاکمیت حزب کمونیست را پذیرفته اند ولی با این وجود آنها هم در چین کار می کنند و آرا و نظراتشان را تا سطوح عالی بالا می برند. مذهبیون از ادیان مختلف چینی در این مجلس نمایندگانی دارند. همچنین اقشار فرهیخته ای چون اساتید دانشگاه در این کنفرانس مشورتی نماینده دارند. این مجلس دو روز قبل از برگزاری کنگره خلق تشکیل جلسه می دهد. اعضای این مجلس پیشنهادات و طرح هایی را به کنگره خلق ارائه می دهند.
ادیبی ادامه داد: کنگره خلق بالاترین ارگان تصمیم گیری است. مرحله چکش کاری قوانین و مهر خوردن قوانین در این مجمع انجام می گیرد. جمعی خاص و تعداد بالایی از ارتشیان چین در کنگره ملی خلق چین حضور دارند که تعدادشان محدوده عددی مشخصی دارند. اقشاری که در این کنگره حضور دارند به تعدادی مشخص و محدود در کنگره خلق نماینده دارند و نباید تعداد نمایندگان از میزان تعیین شده بیشتر باشد. همین محدوده به تمامی اقشار اجازه حضور در این مجلس را می دهد.
رایزن فرهنگی ایران در سفارت چین گفت: کنگره خلق در سال یک بار جلسه برگزار می کند. در این جلسه کمیته دائم تشکیل می شود که تعدادشان 217 یا 218 نفر است و توسط نمایندگان برگزیده می شوند. کلیه اختیارات کنگره خلق جز تغییر قانون اساسی، تعیین رییس جمهور و تصمیم جنگ، به این نمایندگان سپرده می شود.
جلیل ادبی در ارتباط با روند مردم محوری در جریان قانون گذاری و تصمیم گیری در چین گفت: در مجموع این دو مجلس، بیش از 5000 نفر چینی از اقشار مختلف با هدف تامین منافع ملی چین کار می کنند. وقتی می گوییم 5000 نماینده از اقشار مختلف یعنی مسلمانان چین، یعنی نمایندگان 56 ملیت چین، یعنی حتی گروه ها و اقلیت هایی که آمار جمعیتی آن ها بسیار پایین است و شاید در بسیاری از نقاط دیگر دنیا به حساب نیایند. کنگره مجالس عظیم چین به این معنی است که هر چینی نماینده خود را در این مجالس دارد و آن نماینده حق رای دارد و به واقع نماینده یک قشر و یک اقلیت است.
ادیبی در ادامه افزود: تمامی اقشار چین از هر گروه و قومیتی و با هر میزان تحصیل و هر فرهنگ و زبانی حق انتخاب نماینده خود را دارند تا این افراد به وکالت از یک میلیار دو چهارصد چینی در کنگره ها و در مجالس شرکت کنند و صدای مردم کشور باشند. از این منظر شاید بتوان گفت اولین هدف کنگره چین نمایش قدرت تصمیم سازی مردم این کشور به جهان باشد. بخصوص که برایند این تصمیمات در اقتصاد و سیاست چین به بهترین شکل خود را نشان می دهد.

اشتراک گذاریتوییت
پست بعدی

فریال مستوفی، عضو اتاق ایران و چین: ارتباط موثر بین جامعه و دولت عامل رشد چین

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 11 =

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

فوریه 15, 2021

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

فوریه 16, 2021

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

فوریه 17, 2021

بازیگر هری پاتر و پیکی بلایندرز درگذشت/ واکنش نویسنده هری پاتر

فوریه 18, 2021

احتمال بروز بحران در بازار گندم

0

ناهماهنگی سیاست‌گذاران در تعیین نرخ ارز محاسبات گمرکی/ تصویب نرخ۴۲۰۰ برخلاف بودجه۱۴۰۰

0

لغو دریافت تعهد از صاحبان کالا

0

برندهای خارجی به بازار لوازم‌خانگی ایران بازمی‌گردد؟

0

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

می 6, 2025

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

آوریل 21, 2025

هلدینگ اسپیدار ترویج فرهنگ ارزش‌آفرینی

آوریل 21, 2025

کتاب سوگواری محرم اثر از آیین تا معنا از پدر صلح ایران

آوریل 20, 2025
بروخبر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

منوی سریع

  • درباره برو خبر
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.