دوشنبه 15 دی 1404
  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
  • تماس با ما
  • ورود کاربر
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • حقوقی
  • سلامت و زییایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزش
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • حقوقی
  • سلامت و زییایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزش
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
بروخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه سلامت و زییایی

داروی جدید کرونا و کاهش احتمال مرگ

27 فروردین 1401
0 0

داروی جدید کرونا که احتمال مرگ را به نصف کاهش می‌دهد یک شرکت دارویی در آمریکا مدعی شد: قرص جدید کووید-۱۹ با نام “سابیزابولین” میزان مرگ و میر را در بیماران بدحال به نصف کاهش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری بروخبر و به نقل از اقتصاددان : یک شرکت دارویی در آمریکا مدعی شد: قرص جدید کووید-۱۹ با نام “سابیزابولین” میزان مرگ و میر را در بیماران بدحال به نصف کاهش می دهد.

به نظر می‌رسد داروی آزمایشی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ به اندازه ای اثربخش است که سازنده دارو اعلام کرده است که آزمایش بالینی آن را زودهنگام متوقف کرده و برای دریافت مجوز استفاده اضطراری درخواست خواهد داد.

کارشناسان شرکت دارویی Veru در آمریکا اعلام کردند: این دارو موسوم به سابیزابولین، میزان مرگ و میر بیماران کووید-۱۹ را که مکمل اکسیژن دریافت ‌کرده و در معرض خطر بالای بیماری ریوی و مرگ ناشی از آن قرار دارند به نصف کاهش می دهد.

مسئولان این شرکت دارویی اظهار داشتند: این مطالعه نشان‌دهنده نقطه عطف مهمی در مبارزه جهانی با کووید-۱۹ است زیرا سابیزابولین اولین دارویی است که کاهش معنی‌داری را در آمار مرگ و میر بیماران بستری در بیمارستان که به نوع متوسط تا شدید بیماری مبتلا هستند به همراه داشته است.

مقامات این شرکت دارویی تاکید کردند: معتقدیم که داروی سابیزابولین با خواص ضد ویروسی و ضد التهابی دوگانه خود که اثربخشی مثبتی را در مطالعه فاز ۳ نشان داد، می‌تواند برای بیماران مبتلا به نوع متوسط تا شدید کووید-۱۹ بستری در بیمارستان که به درمان خوراکی نیاز دارند موثر باشد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، در میان شرکت کنندگان این مطالعه، ۹۸ نفر دارو را دریافت کردند و به ۵۲ نفر علاوه بر مراقبت های منظم، دارونما داده شد. حدود نیمی از افرادی که از دارونما مصرف کرده بودند در مدت ۶۰ روز جان خود را از دست دادند. در مقایسه، ۲۰ درصد افرادی که به مدت ۲۱ روز از داروی سابیزابولین دریافت کرده بودند، جان خود را از دست دادند و ۸۰ درصد نجات پیدا کردند.

برچسب: کروناکووید-۱۹
اشتراک گذاریتوییت

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − ده =

آخرین اخبار

تقی نجفی مسئولیت مدیریت امور بانکداری شرکتی و تجاری بانک شهر را بر عهده گرفت

نقش‌آفرینی اپفیا نیاشا موساوِنگانا در توانمندسازی زنان و توسعه پایدار آفریقا

یارانه‌ها در آستانه تغییر بزرگ؛ حذف دهک‌بندی و احتمال پرداخت‌های جدید

غیبت کم‌سابقه ایران در رویداد رسمی جام جهانی

تلسی بیزنس‌تاک؛ نقشه‌راه تصمیم‌سازی مدیران در اقتصاد بی‌ثبات

پیامک هوشمند در لحظه تصمیم‌گیری؛ تجربه جدید تبلیغات با VApp

بروخبر

منوی سریع

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • حقوقی
  • سلامت و زییایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزش
  • مقالات