جمعه, می 9, 2025
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
  • ورود کاربر
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
بروخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه فرهنگی و هنری

گسترش گردشگری سلامت با خدمات هتلینگ و ترانسفری درشهرمشهد

ژوئن 23, 2021
در فرهنگی و هنری
0 0
0

گسترش گردشگری سلامت با خدمات هتلینگ و ترانسفری درشهرمشهد :

به نقل از بروخبر از شهر مشهد ، همزمان با ولادت امام رضا(ع) کلینیک تخصصی زیبایی، پوست و مو اسپادانا در مشهد آغاز به کار کرد.


سیما فکری، مدیر داخلی کلینیک زیبایی اسپادانا روز گذشته در مراسم افتتاحیه این کلینیک در خصوص ارز آوری حوزه گردشگری سلامت اظهارداشت: هدف ما برای بیماران توریسم به این معناست که هر بیمار در هر حوزه ای که وارد می شود با متخصص آن حوزه صحبت کند و مشاوره بگیرد و بیمار در هر مسیری که وارد می شود کلینیک بتواند او را راهنمایی کند.
وی افزود: برنامه ما در اسپادانا پیشرفت دادن خدمات پزشکی است که بتوانیم در تمامی حوزه های زیبایی نظیر عمل چشم، بینی، پوست و مو به بیمار مشاوره بدهیم و اینکه بیماران چه در داخل کشور و چه خارج از کشور بعد از انجام خدمات بتوانند با کلینیک ارتباط داشته باشند.
فکری تصریح کرد: برنامه هتلینگ نیز از دیگر موضوعات است که در برنامه کاری کلینیک دیده شده، هتل های 5ستاره و 4ستاره داریم و ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی، هتلینگ و کلینیک را داریم و به صورت دو شیفت خدمات را از 9صبح تا 9شب پذیرش داریم.
وی عنوان کرد: ظرفیت انجام کاشت مو 14 بیمار در روز را داریم و تمام خدمات پوستی را داریم و بیمارانی که عمل جراحی دارند در بیمارستان بستری می شوند و پرستار در بیمارستان و بازدید پزشک بعد از عمل جراحی و دیگر خدمات را برای بیمارانمان داریم البته عمل های جراحی سرپایی در کلینیک انجام می شود و عمل هایی که نیاز به بیهوشی دارد در بیمارستان انجام می شود.
مدیر داخلی کلینیک زیبایی اسپادانا خاطرنشان کرد: به صورت مستقیم متخصصان پوست و مو با کلینیک اسپادانا همکاری دارند اما غیر مستقیم 5پزشک ای.ان .تی داریم که در حوزه عمل چشم، بینی، فک و صورت با ما همکاری می کنند وبا چند تا از بهترین جراح پلاستیک های مشهد فعالیت می کنیم.
فکری گفت: برنامه نظام پزشکی به این صورت بود که وقتی تمام پرسنل کلینیک که می خواهند خدمات ارائه دهند باید واکسینه شوند تا بتوانند اجازه پذیرش بیمار داشته باشند در تمامی کشورهای اطراف اکثر مردم واکسینه شده اند و کشور عراق نیز یکی از این کشورهاست که 75درصد مردم آن واکسینه شده اند و با انجام واکسینه شدن بحث ویزاها مطرح است که از هفته آینده مشکل تردد ندارند.
وی اظهارداشت: بیماران توریستی بیشتر از کشورهای عربی مراجعه می کنند که عموما برای کاشت مو و لاغری و عمل های جراحی پلاستیک و یا لک های پوستی مراجعه می کنند در حوزه جراحی های پلاستیک بیمار را به جراح معرفی می کنیم .در واقع ما یک تیم بزرگ پزشکی هستیم که بیماران را در حوزه های مختلف و باتوجه به تخصص های مختلف مشاوره و پذیرش می کنیم.
گفتنی است؛ این کلینیک 6سال سابقه فعالیت دارد و بعد از یک سال عدم فعالیت به دلیل بیماری کرونا مجدد در بلوار سجاد، بزرگمهر شمالی 2 آغاز به کار کرده است .

برچسب: سیما فکریکلینیک تخصصی زیبایی، پوست و مو اسپادانا
اشتراک گذاریتوییت
پست بعدی

500 سری جهیزیه درشهرمشهدتوزیع شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + یازده =

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

فوریه 15, 2021

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

فوریه 16, 2021

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

فوریه 17, 2021

بازیگر هری پاتر و پیکی بلایندرز درگذشت/ واکنش نویسنده هری پاتر

فوریه 18, 2021

احتمال بروز بحران در بازار گندم

0

ناهماهنگی سیاست‌گذاران در تعیین نرخ ارز محاسبات گمرکی/ تصویب نرخ۴۲۰۰ برخلاف بودجه۱۴۰۰

0

لغو دریافت تعهد از صاحبان کالا

0

برندهای خارجی به بازار لوازم‌خانگی ایران بازمی‌گردد؟

0

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

می 6, 2025

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

آوریل 21, 2025

هلدینگ اسپیدار ترویج فرهنگ ارزش‌آفرینی

آوریل 21, 2025

کتاب سوگواری محرم اثر از آیین تا معنا از پدر صلح ایران

آوریل 20, 2025
بروخبر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

منوی سریع

  • درباره برو خبر
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.