چهارشنبه 24 دی 1404
  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
  • تماس با ما
  • ورود کاربر
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • حقوقی
  • سلامت و زییایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزش
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • حقوقی
  • سلامت و زییایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزش
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
بروخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه سیاسی

اعدام ظالمانه مسلمانان و شیعیان و اقدامات ناقض حقوق بشر در عربستان سعودی

25 اسفند 1400
0 0

موسسه بین المللی سفیران صلح اعدام ظالمانه مسلمانان و شیعیان و اقدامات ناقض حقوق بشر در عربستان سعودی را محکوم کرد

به گزارش پایگاه خبری بروخبر : جنایت ننگین و گستاخانه آل سعود در اعدام مسلمانان و شیعیان مظلوم، قلب هر انسان آزاده ای را به درد آورده است. این اقدام وحشیانه یادآور رفتارهای غیر انسانی دوران جاهلیت است و ننگی بزرگ در تاریخ این رژیم است و تبعات این ظلم دامان آلوده آنها را خواهد گرفت چراکه خداوند متعال از خون بی‌گناه نمی‌گذرد و خون به ناحق ریخته، بسیار سریع دامان سیاستمداران و مجریان این رژیم را خواهد گرفت.

این زنجیره جنایتها توسط حاکمان ظالم و نژادپرست آل سعود، که همچنان با نگرش فرقه‌ای و طایفه‌ای شمشیرهای ظالمانه خود را بر گردن بی گناهان فرود می آورند، بر محکومیت جنایات جنگی آنها خواهد افزود و این مسلمان کشی و قتل عام هولناک شیعیان و اتباع کشورهای دیگر، نقض آشکار حقوق بشر و دشمنی و جنگ با بشریت است.

اعدام های ظالمانه صورت گرفته خارج از موازین حقوق بین الملل و حقوق بشر و به دور از یک فرایند دادرسی عادلانه و شفاف، با تجاوز و نقضی مغرضانه و سازمان یافته نسبت به اصول قضایی و زیر پا گذاشتن قطعنامه‌های بین‌المللی و با اتهاماتی واهی بوده است و با سو استفاده و بهره برداری از تمرکز افکار جهانی به شرایط نا آرام و پرتنش کنونی جهان، آن را فرصتی مناسب برای اجرایی کردن تفکرات انحرافی خود در سکوتی ظالمانه دانستند.

این قتل عام جوانانی که از کمترین حقوق انسانی برای حیات و ابراز عقیده برخوردار نبودند، به شدت محکوم است و این جنایتکاران که کارنامه ای ننگین از جنایت و جنگ و ترور و اقدام علیه بشریت بر پشت خود دارند، باید به مجازات اعمال وقیحانه خود برسند. مجامع بین المللی و حقوق بشری موظف هستند که به مسئولیت خویش در پاسخ به این جنایت عمل کنند و با سکوت خود مدافع این اعمال انزجارآور نشوند.

مغزهای منخسف سردمداران این رژیم، حریت و آزادگی و حقوق انسانی مردم عربستان را به ملاعبه و شوخی گرفته اند و با ابتهاج از تعداد بی گناهانی که قربانی جنایت آنها شده اند، سخن میگویند و مصونیت برگرفته از جایگاه سست و متزلزلشان را ابزاری برای گسترش اهداف شومشان قرار داده اند. حضور این تبهکاران، ننگی برای مجاوران حرمین شریفین است و جایگاه و آبروی اسلام را مخدوش کرده اند.

موسسه بین المللی سفیران صلح، ضمن محکومیت شدید این جنایت، به خانواده های داغدار این مظلومان و امت اسلام و همه انسانهای آزاده جهان، این واقعه دردآور و ناگوار را تسلیت میگوید و اجر و رحمت الهی را برای این مظلومان از پروردگار عالم خواهان است.

ابراهیم صنوبر آیت الله هاشم زاده هریسی
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره عضو مجلس خبرگان رهبری و
موسسه بین المللی سفیران صلح عضو هیئت رئیسه موسسه بین المللی سفیران صلح

برچسب: آیت الله هاشم زاده هریسیابراهیم صنوبرموسسه بین المللی سفیران صلح
اشتراک گذاریتوییت

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 10 =

آخرین اخبار

تنش‌زایی در آمریکای لاتین؛ دستگیری مادورو و آینده معادلات منطقه

مسکن‌های تورمی و مالیات نمایشی؛ اقتصاد ایران در چرخه معیوب

تقی نجفی مسئولیت مدیریت امور بانکداری شرکتی و تجاری بانک شهر را بر عهده گرفت

نقش‌آفرینی اپفیا نیاشا موساوِنگانا در توانمندسازی زنان و توسعه پایدار آفریقا

یارانه‌ها در آستانه تغییر بزرگ؛ حذف دهک‌بندی و احتمال پرداخت‌های جدید

غیبت کم‌سابقه ایران در رویداد رسمی جام جهانی

بروخبر

منوی سریع

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • حقوقی
  • سلامت و زییایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزش
  • مقالات