دوشنبه, می 12, 2025
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
  • ورود کاربر
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
بروخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

آوریل 21, 2025
در اقتصادی
0 0
0

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد بر سر موضوعات مختلف مشاوره، سرمایه گذاری ، حقوق ، انتظامی ، بهداشت و سایر موارد به امضای دو طرف رسید.

 

به گزارش نوپیام دکتر، دکتر محمدسعید اربابی مدیرعامل منطقه آزاد چابهار، در گفت وگو با خبرنگار ما و در حاشیه انعقاد تفاهم نامه با سازمان مدیران و متخصصین ایران گفت: چابهار نگین سواحل مکران و به فرموده مقام معظم رهبری گنج پنهان است. همه بایستی دست به دست هم بدیم و این گوشه ایران عزیزمان را آباد کنیم چرا که دروازه ورود به ایران و تنها بندر اقیانوسیه ایران و بحث بسیار ارزشمندی در اقتصاد کشور و در تولید ناخالص ملی داشته باشد و دسترسی به کشورهای افغانستان، پاکستان، چین و دروازه ورود ما به آفریقا در حوزه تجارت باشد.

وی در ادامه افزود: چابهار می تواند یک رابط اقتصادی بین دو کشور ایران و عمان و همه این ها جمع شده در ظزفیت بسیار بالای مردمانی دلسوز و مهربان که به وطنشان عشق می ورزند و برای جذب سرمایه تلاش می کنند و امیدوارم در سال سرمایه گذاری برای تولید، همگی با هم چابهار را زمینه ای برای تولید و توسعه شرق ایران و نگین جنوب شرق هموار سازیم.

مدیریت سازمان مناطق آزاد از دستاوردهای تفاهم نامه با سازمان متخصصین و مدیران ایران گفت: ابتدا موضوع ظرفیت تخصصی این سازمان است که دستاورد بسیار خوبی است ، مشورت دادن به سازمان مناطق آزاد و کمک به سازمان برای بازبینی فرایندها و درآمدها، تسلط بر کوریدورهای شرق و غرب و شمال به جنوب و موثر بودن آن، نقش ایران در کشورهای آسیای میانه، اتصال چابهار به کشورهای اوراسیا، نقش گلوگاه که نقش تخلیه بار را ایفا می کند که این مواردی است که موجب امضای این تفاهم نامه شده است و انشاالله دوستان یک دفتر دائمی در چابهار داشته باشند.

وی تصریح کرد: در راستای توسه سواحل مکران ، سازمان مناطق آزاد متولی احداث هزار کلاس درس که عملیات آن تا اخر اردیبهشت ساخته خواهد شد و خرید هزار کولر برای مدارس و سازمان مناطق آزاد خودش را مسئول نگاه به اجتماع یا به مسئولیت اجتماعی خود پایبند است و در حوزه بهداشت و درمان که انشالله اگر توافق صورت بگیرد بیمارستان 540 تختخوابی ساخته خواهد شد و قرار است یک ترمینال فرودگاهی در شان چابهار از تیرماه احداث شود.
اربابی در پایان تصریح کرد: من فرزند چابهار هستم و تمام سختی های منطقه را درک کرده ام و با مشکلات روبرو بوده ایم اما امیدوارم شهروند من دغدغه بیمارستان و کلاس را نداشته باشد.

دکتر ایمان مصدری، مدیرعامل سازمان متخصصین و مدیران ایران در گفت و گو با خبرنگار ما در رابطه با امضای تفاهم نامه با سازمان متخصصین و مدیران ایران گفت: سازمان متخصصین و مدیران ایران چند ماه پیش در دبیرخانه شورای مناطق آزاد تفاهم نامه برای همکاری با مناطق آزاد به امضا رساندند و با توجه به نامگذاری هوشمندانه مقام معظم رهبری در باب سرمایه گذاری در تولید، احساس کردیم درگاه ورود سرمایه گذاری خارجی برای ورود به کشور فارغ از توافقات سیاسی ، منطقه آزاد تجاری است که وارد مذاکره شدیم و تفاهم نامه را منعقد کردیم.

مصدری ادامه داد: استراتژیکی ترین منطقه آزاد کشور منطقه آزاد چابهار است که تفاهم نامه با دکتر اربابی بر سر موارد احداث دفتر سازمان متخصصین درچابهار در نقش مشاور حقوقی، سرمایه گذاری، طراحی چشم انداز چابهار در برنامه ریزی و هماهنگی علمی و تخصصی با توجه به ظرفیت در سازمان مطرح و امضا گردید.
مدیریت سازمان متخصصین و مدیران ایران به دیگر سرفصل های این تفاهم نامه اشاره کرد و گفت: مشاوره سرمایه گذاری، آموزش، هوش مصنوعی، حوزه مقاوم سازی و معاینه فنی ساختمان سازی، مبخث انتظامی، وصول مطالبات حقوقی از جمله سرفصل های این تفاهم نامه است.

وی در پایان افزود: سازمان متخصصین و مدیران ایران یک تسهیل گر بین دولت و بخش خصوصی است و ما تنها بخش غیردولتی ناظر بر برنامه هفتم پیشرفت کشور هستیم و همه جای دنیا اینگونه کار شتابدهی بین حاکمیت و بخش خصوصی وجود دارد و ما هم در کشور کار تسهیلگری و شتاب دهی را انجام می دهیم و در حال حاضر بیش از چهل هزار عضو تخصصی داریم.

انتهای پیام‌

برچسب: ایمان مصدریایمان مصدری ریاست سازمان متخصصین و مدیران ایرانتفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزادسازمان مدیران و متخصصین ایرانمحمدسعید اربابی مدیرعامل منطقه آزاد چابهار،
اشتراک گذاریتوییت
پست بعدی

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

فوریه 15, 2021

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

فوریه 16, 2021

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

فوریه 17, 2021

بازیگر هری پاتر و پیکی بلایندرز درگذشت/ واکنش نویسنده هری پاتر

فوریه 18, 2021

احتمال بروز بحران در بازار گندم

0

ناهماهنگی سیاست‌گذاران در تعیین نرخ ارز محاسبات گمرکی/ تصویب نرخ۴۲۰۰ برخلاف بودجه۱۴۰۰

0

لغو دریافت تعهد از صاحبان کالا

0

برندهای خارجی به بازار لوازم‌خانگی ایران بازمی‌گردد؟

0

مباحث هوشمندانه، هشدارآمیز و انقلابی استاد رحیم‌پور ازغدی به بهانه انتشار بیانیه رهبر معظم انقلاب به مناسبت یکصدمین سالگرد بازتأسیس حوزه علمیه قم

می 12, 2025

کنسرت نمایش «باغ بهار» در فرهنگسرای نیاوران

می 12, 2025

کتاب«یاران مختار» منتشر شد

می 11, 2025

بنیان دانش پژوهان آب شیرین کن های حرارتی و غشایی می سازد

می 9, 2025
بروخبر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

منوی سریع

  • درباره برو خبر
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.