یکشنبه, می 11, 2025
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
  • ورود کاربر
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
بروخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

حسن هانی زاده، یک تحلیلگر سیاسی: اولویت منافع ملی در چین بالاتر از منافع دولتیست

ژانویه 10, 2023
در اقتصادی
0 0
0

حسن هانی زاده، تحلیلگر سیاست خارجی با اشاره به دوران اصلاحات درچین این دوره را عامل شکوفایی اقتصاد این کشور می داند.
وی در این رابطه گفت: چین از سه دهه گذشته سیاست خود را از حوزه نظامی و تقویت بنیه نظامی به سمت تقویت زیر ساخت های اقتصادی تغییر داد و تقریبا از دو دهه گذشته به جهش اقتصادی بی سابقه ای دست یافت.

هانی زاده افزود: از زمان هو جین تائو رییس جمهور سابق تا امروز که شی جین پینگ رییس جمهور فعلی در راس قدرت است، برنامه های فشرده رهبران چین به سمت افزایش تولیدات داخلی و افزایش نرخ بهره وری و نرخاقتصادی بود به گونه ای که چین در طول یک دهه گذشته به رشد 8% اقتصادی و جهش اقتصادی بی سابقه ای دست پیدا کرده است و امروز چینبه بازار های دورترین کشور های آفریقایی و آمریکای جنوبی دست پیدا کرده است.

حسن هانی زاده رشد اقتصادی چین را مولود نگاهی بلند مدت می داند و با اشاره به برنامه ریزی چین و ترسیم مسیر پیش رو گفت: حجم سرمایه گذاری چین در ایالت متحده به ده هزاران میلیارد دلار بالغ شده است. این نشان می دهد که چین علاوه بر حفظ توانمندی نظامی خود در حوزه اقتصادی برنامه ریزی بلند مدت دارد و کسب مقام اول اقتصاد جهان در طول یک دهه پیش رو را در نظر دارد.

وی در ادامه گفت: سفرهایی که رییس جمهور چین اخیرا به حوزه خلیج فارس و عربستان داشت و با رهبران کشور های عضو شورای همکاری خلیج فارس داشت و توافق نامه هایی که با لیدر کشور های عربی منطقه یعنی عربستان امضا کرده است نشان می دهد که چین به طور جدی به دنبال افزایش سطح درآمد ملی و تقویت بنیه اقتصادی است به گونه ای که در یک دهه آینده به برترین کشور در حوزه اقتصاد دنیا تبدیل شود و حتی از آمریکا که داعیه دار اقتصاد دنیا است پیشی بگیرد.

این تحلیلگر مسائل بین الملل رشد اقتصادی چین را عامل مخالفت و سنگ اندازی غرب در برابر این کشور می داند. او در این رابطه گفت: حرکت های هدفمند و جوشش معنادار داخلی چین و تکیه رهبران این کشور بر امکانات بومی موجب شده چین به رقیب قدرتمند اقتصادی ژاپن، آمریکا و اتحادیه اروپا تبدیل شود. از این رو تحریک تایوان برای آسیب رساندن به چین در دستور کار دولت های غربی قرار گرفته است. تجربه بحران اوکراین به غرب نشان داد از عهده شعله ور کردن آتش اختلافات دو منطقه در گوشه دیگری ازدنیا بر می آید از این رو در صدد هستند با طعمه تایوان چین را به تور بیاندازند ولی چین ثابت کرده هوشمندتر از این است که در دام توطئه های غرب بیفتد.

حسن هانی زاده با اشاره به اقدامات چین در جهت توسعه بخش خصوصی افزود: چین بعد از سه دهه با برنامه ای بلند مدت و طراحی چشم اندازی از آینده از فضای بسته خارج شد و به سمت ایجاد فرصت های کلان شغلی برای چینی ها رفت. امروز نرخ بیکاری در چین کمتر از 3% است. این شاخص مهم، در کشوری با جمعیت یک میلیارد و چهارصد و پنجاه میلیون نفراز اقتصادی پویا نشان دارد. رسیدن به چنین شاخص هایی بدون بهره گرفتن از اصل مالکیت خصوصی ممکن نیست. دولت چین شرایطی فراهم کرده که هر استعدادی در چین به کار گرفته می شود.

وی در ادامه تشریح کرد: چین در تمامی حوزه های تولید فعال است. ترکیب دولتی اقتصاد چین عاملی رشددهنده و شتاب دهنده به اقتصاد بخش خصوصی بود و موجب فساد و فشل شدن سرمایه های خصوصی نشد. چین انتقال مالکیت دولتی به مالکیت خصوصی را با هدف توسعه کشور مد نظر قرار داد. در این الگوی موفق خصوصی سازی منافع دولتی به نفع منافع ملی عقب نشسته اند.

حسن هانی زاده با اشاره به بهره گیری چین از ظرفیت شهروندان اش در سایر کشور ها افزود: با ایجاد فضای باز و خروج از شرایط بسته حتی مخالفین حزب کمونیست در چین و منتقدین دولت هم وارد فضای تولید اقتصادی شده اند. 8 میلیون چینی در آمریکا که عمدتا از مخالفان و منتقدان حزب کمونیست هستند بیشترین نقش را در سرمایه گذاری های خارجی و توسعه بخش خصوصی دارند.

این تحلیلگر حرکت توسعه چین را قدرتمند تر از موانعی چون کرونا می داند، وی در پایان گفت: چین دیوار های خود را به نفع اقتصاد و توسعه فروریخت و به بخش خصوصی آزادی داد تا سرمایه های خود را برای توسعه چین به کارببرند. کارشکنی غرب، اعتراضات داخلی و اپیدمی کرونا نتوانست روند توسعه چین را متوقف کند. الگوی چین امروز الگویی موفق در دنیا است. لذا پیشبینی می شود چین در دهه پیش رو با توسعه بخش خصوصی بتواند با پیشی گرفتن از آمریکا به اولین اقتصاد دنیا تبدیل شود.

اشتراک گذاریتوییت
پست بعدی

گردشگری چین به روزهای اوج نزدیک می شود

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 6 =

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

فوریه 15, 2021

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

فوریه 16, 2021

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

فوریه 17, 2021

بازیگر هری پاتر و پیکی بلایندرز درگذشت/ واکنش نویسنده هری پاتر

فوریه 18, 2021

احتمال بروز بحران در بازار گندم

0

ناهماهنگی سیاست‌گذاران در تعیین نرخ ارز محاسبات گمرکی/ تصویب نرخ۴۲۰۰ برخلاف بودجه۱۴۰۰

0

لغو دریافت تعهد از صاحبان کالا

0

برندهای خارجی به بازار لوازم‌خانگی ایران بازمی‌گردد؟

0

کتاب«یاران مختار» منتشر شد

می 11, 2025

بنیان دانش پژوهان آب شیرین کن های حرارتی و غشایی می سازد

می 9, 2025

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

می 6, 2025

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

آوریل 21, 2025
بروخبر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

منوی سریع

  • درباره برو خبر
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.