جمعه 7 آذر 1404
  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
  • تماس با ما
  • ورود کاربر
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • حقوقی
  • سلامت و زییایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزش
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • حقوقی
  • سلامت و زییایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزش
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
بروخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

علی بیگدلی، کارشناس مسائل بین الملل گفت: سیاست های دولت چین فاصله طبقاتی در این کشور را به حداقل رسانده است

29 بهمن 1401
0 0

به عقیده بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان، جایگاه امروز چین در مقام دومین اقتصاد دنیا، با اتحاد و همراهی جمعیت بالای این کشور کسب شده است. سیاست های اتخاذ شده توسط رهبران چینی طی دهه های گذشته توانسته روحیه همبستگی میان ملت چین را تقویت کند. علی بیگدلی، کارشناس مسائل بین الملل در تشریح خوی مردم چین گفت: من قبل از انقلاب به همراه یک هیات دانشگاهی به چین سفر کردم. در آن زمان آنچه که از بدو ورود به این کشور توجه من را جلب کرد، سطح اطاعت پذیری بسیار بالایی مردم چین بود. بعد ها نیز در مناسبت ها و دفعات متعددی با چینی های تابع و سازگار برخورد داشتم تا جاییکه امروز می توانم بگویم روحیه مردم چین نقش بالایی در رشد و پیشرفت اقتصادی این کشور دارد.

بیگدلی ریشه این اتحاد و همراهی را اینطور تحلیل می کند: این ملت تربیت کنفسیوسی دارند و نسبت به حکومت هایشان اطاعت پذیر هستند. دولت چین با در نظر گرفتن جمعیت بالای این کشور مشکلات بسیار کمی با مردم اش دارد و از این منظر می توان گفت کمتر دولتی در جهان از این امتیاز برخوردار است.

این کارشناس بین الملل در ارتباط با نقش دولت و سیاست هایش در پایدار ساختن و گسترش روحیه همدلی در چین گفت: دولت با سیاست های اقتصادی و اجتماعی سطح فاصله طبقاتی در چین را پایین نگه داشته و تعارضات اجتماعی و نابرابری ها آنچنان حداقل است که به چشم نمی آید. تمام مردم چین خانه دارند. چینی هایی که زمانی به صورت کمونی زندگی می کردند و امکانات عمومی مشترکی داشتند. امروز با تغییر شرایط اقتصادی و با لا رفتن سطح رفاه که محصول سیاست های دولت است از متوسط امکانات برخوردار هستند.

علی بیگدلی در پایان افزود: بهداشت و آموزش در چین مجانی است. سیاست های دولت چین فاصله طبقاتی را در این کشور را به حداقل رسانده است و همین امر روحیه همراهی را در مردم چین بالا نگه می دارد. حرکت دولت چین در توسعه اقتصادی بسیار موفق بود و توانست سایر بخش ها را با این توسعه همراه کند.

اشتراک گذاریتوییت

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 6 =

آخرین اخبار

بهترین پنل پیامک هوشمند ۱۴۰۴ | اپراتور رسمی پیامک هلدینگ ایرانیان با تعرفه ارزان و ارسال منطقه‌ای

شوکه بنزینی به خودروهای وارداتی : سهمیه 1500 تا 3000 تومانی حذف شد

تجدید چاپ کتاب «نیایش» با حمایت مجمع مدیران ماندگار ایران

«فقط حیدر، امیرالمؤمنین است»؛ حرکت شمسایی که موجی از حواشی در بر داشت

برگزاری جشنواره زیتون با درخت آرزوها

غلامرضا محتشم: داستانی از مقاومت و امید

بروخبر

منوی سریع

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • حقوقی
  • سلامت و زییایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزش
  • مقالات