جمعه, می 9, 2025
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
  • ورود کاربر
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
بروخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

پروتون در آستانه بازگشت به ایران

آگوست 28, 2023
در اقتصادی
0 0
0

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از مذاکره با خودروسازی پروتون برای تولید در ایران خبر داد.

به گزارش بروخبر یه نقل از پول نیوز، الهوردی دهقانی سانیچ در گفت و گو با خبرنگار پول نیوز از سفر نمایندگان مجلس به کشور مالزی خبرداد و گفت: در این سفر با شخصیت‌های پارلمانی و اجرایی کشور مالزی دیداری داشتیم که از صنعت خودروسازی مالزی از جمله شرکت پروتون بازدید کردیم.

وی به تشریح جایگاه خودروسازی پروتون پرداخت و گفت: شرکت پروتون از توان قابل توجهی در زمینه تولید خودرو برخوردار است و الان حدود صد و پنجاه هزار خودرو در سال تولید می‌کند.

نماینده ورزقان در مجلس با اعلام اینکه خودروسازی پروتون به پایداری خوبی رسیده گفت: پروتون برای فروش مشکلی ندارد و محصولاتش به خوبی به فروش می‌رود.

وی با اعلام اینکه قیمت خودرو‌های پروتون در مقایسه با تولیدات داخل کشور ما ارزان قیمت است گفت: قیمت خودرو‌های پروتون بستگی به نوع و آپشن‌ها دارد که بر این اساس از سیصد و پنجاه تا یک میلیارد تومان به قیمت پول ایران است.

دهقانی با اشاره به عوارض واردات خودرو گفت: بحث مالیات و عوارضی که به خودرو‌های وارداتی تعلق می‌گیرد، قیمت را بالا می‌برد که اگر آن‌ها هم حساب بشوند، قیمت نسبت به خودرو ایرانی بالاتر می‌رود.

وی به تشریح کیفیت خودرو‌های پروتون پرداخت و گفت: خودرو‌های پروتون در مقایسه با خودرو‌های تولید ایران، محصولاتی با کیفیت بهتر دارند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه پروتون در حال سرمایه‌گذاری بزرگی است گفت: پروتون با پذیرفتن حدود ده و نیم میلیارد دلار از یک شرکت چینی، با آن‌ها شریک شدند.

وی با اعلام اینکه پروتون برنامه تولید خودرو‌های الکتریکی و پاک را در دستور کار دارد گفت: پروتون در حال سرمایه گذاری در زمینه خودرو‌های برقی است تا بتواند همسو با سیاستگذاری جهانی حرکت کند و جهانی شود.

دهقانی از رایزنی با پروتون برای مونتاژ، تولید یا واردات خودرو خبر داد و گفت: ظرفیت بازار خودرو ایران را برای پروتون توضیح دادیم و تشریح کردیم که می‌توانند با شرکت‌های توانمندی در بخش خصوصی و نیمه دولتی سرمایه‌گذاری مشترک انجام بدهند.

وی از مذاکره با پروتون برای انتقال تکنولوژی خودروسازی به ایران خبرداد و گفت: به پروتون توضیح دادیم که می‌توانند برای مصرف داخل ایران خودرو تولید کنند و هم به صادرات نیم نگاهی داشته باشند.

نماینده ورزقان با اشاره به مناطق آزاد کشورمان گفت: ظرفیت مناطق آزاد را برای پروتون تشریح کردیم و مزایا و معافیت‌های مناطق آزاد را تشریح کردیم که می‌تواند مشوق خوبی برای پروتون باشد تا در مناطق آزاد جنوب و شمال تولید مشترک داشته باشند و از مالیات و عوارض واردات یا تولید خودرو معاف شوند.

وی با اعلام اینکه پروتون از شرایط تولید خودرو در ایران استقبال کرد و گفت: قرار شد آنچه با پروتون در مذاکره مطرح کردیم، به شریک چینی خودشان منتقل و نتیجه را به ما اعلام کنند.

دهقانی از دعوت پروتون به ایران خبرداد و گفت: قرار است مدیران پروتون سفری به ایران داشته باشند تا در این سفر از ظرفیت‌ها و مزیت‌های ایران بازدید کنند و هماهنگی‌های بیشتری انجام بشود.

وی به مقایسه پروتون و تکنولوژی مالزی با خودرو‌های تولید داخل ایران پرداخت و گفت: کشور مالزی به توسعه روابط با ایران بسیار علاقه‌مند است، بخصوص اینکه سطح تکنولوژی آن‌ها جز در موارد استثنایی از ایران پایین‌تر است، به همین دلیل علاقه‌مند هستند که تکنولوژی به آن‌ها بدهیم و مراودات داشته باشیم.

برچسب: پروتونچینخودروسازیدهقانی سانیچمالزیمناطق آزاد
اشتراک گذاریتوییت
پست بعدی

آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام شرکت به پرداخت ملت منتشر شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 20 =

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

فوریه 15, 2021

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

فوریه 16, 2021

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

فوریه 17, 2021

بازیگر هری پاتر و پیکی بلایندرز درگذشت/ واکنش نویسنده هری پاتر

فوریه 18, 2021

احتمال بروز بحران در بازار گندم

0

ناهماهنگی سیاست‌گذاران در تعیین نرخ ارز محاسبات گمرکی/ تصویب نرخ۴۲۰۰ برخلاف بودجه۱۴۰۰

0

لغو دریافت تعهد از صاحبان کالا

0

برندهای خارجی به بازار لوازم‌خانگی ایران بازمی‌گردد؟

0

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

می 6, 2025

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

آوریل 21, 2025

هلدینگ اسپیدار ترویج فرهنگ ارزش‌آفرینی

آوریل 21, 2025

کتاب سوگواری محرم اثر از آیین تا معنا از پدر صلح ایران

آوریل 20, 2025
بروخبر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

منوی سریع

  • درباره برو خبر
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سیاسی
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزش
  • ویدیو

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.