اکبر بهنامجو در نشست بررسی طرح جامع گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: طرح جامع گردشگری پیش از استان شدن اردبیل تدوین شده و نیاز به بازنگری کلی دارد که با هماهنگی میراث فرهنگی، جهاد دانشگاهی، استانداری و یک تیم قوی از استادان برجسته کشوری تدوین و بازنگری خواهد شد
وی با بیان اینکه در طرح بازنگری همه نیازمندی ها و ایده ها بروز می شوند، افزود: عملیاتی کردن ایده هایی که از لحاظ کمی و کیفی در طرح جامع گردشگری نیاز بود، پیاده شده و روند کار رو به پیشرفت دارد.
استاندار اردبیل بیان کرد: امکانات، فرصت ها، تهدیدها و محدودیت های استان در بازنگری طرح شناسایی شده و هدایت شیوه های بهره برداری از منابع آب های معدنی و کاهش وابستگی های فصلی به خوبی دیده شده است.
وی با اشاره به اینکه باید برای ماندگاری بیشتر مسافران در استان نگاه ویژه ای داشته باشیم، اضافه کرد: بهره گیری از سازوکارهای لازم برای بازتوزیع گردشگران در شهرستان های شمالی و جنوبی، استفاده از توانمندی ها و ظرفیت های گردشگری اردبیل از جمله مجموعه شیخ صفی و جاذبه های منحصر بفرد از هدف های اصلی طرح جدید است.
بهنامجو ادامه داد: با اتمام پروژه راه آهن اردبیل ظرفیت جدیدی برای گرشگری استان ایجاد می شود و از این رو باید طرح بازنگری گردشگری با نگاه بین المللی و چشم اندازی دست کم 15 ساله تدوین شود.
وی گردشگری سلامت را از جمله بخش های مهم این طرح برشمرد و گفت: با توجه به مرز مشترک ایران و جمهوری آذربایجان، انجام طرح های مختلف مشترک بین 2 کشور باید با انگیزه بیشتر نسبت به گردشگری پزشکی و سلامت صورت گیرد.
استاندار اردبیل از پژوهشگران طرح جامع گردشگری خواست در حین تحقیق ضمن برطرف کردن کاستی های موجود در آمایش سرزمینی مشخص کنند که چند درصد نیازمندی های استان تاکنون مورد توجه بوده و چه اقدام های جدیدی باید در طرح بازنگری اعمال شود.
وی تاکید کرد: کمبودها و ظرفیت ها در این طرح باید بطور کامل مشخص شود و اینکه در وضعیت بحرانی شیوع کرونا چه نارسایی هایی در استان اردبیل از لحاظ جمعیتی مشاهده می شود نیز در طرح نهایی اعمال شود.