چهارشنبه, ژوئن 29, 2022
  • تبلیغات
  • برو خبر
    • تماس با ما
    • درباره ما
  • ورود کاربر
بروخبر
  • خانه
  • گردشگری
  • ورزش
  • بازرگانی
  • غذا
  • فرهنگ
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بروخبر
  • خانه
  • گردشگری
  • ورزش
  • بازرگانی
  • غذا
  • فرهنگ
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
بروخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه غذا

ارتباط مصرف بیشتر غذاهای گیاهی با کاهش خطر بیماری قلبی

آگوست 7, 2021
در غذا
0 0
0

به گفته محققان، خوردن غذاهای مغذی تر و گیاهی برای داشتن قلبی سالم در هر سنی مفید است.

به نقل از بروخبر ، بر اساس یک مطالعه طولانی ۳۰ ساله، داشتن رژیم غذایی گیاهی در دوران جوانی با کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی در سنین میانسالی همراه است.

یک مطالعه دیگر ۱۵ ساله هم نشان داد که خوردن غذاهای گیاهی بیشتر که باعث کاهش کلسترول می‌شود، با کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی در زنان یائسه ارتباط دارد.

در این دو مطالعه جداگانه که معیارهای مختلف مصرف غذای گیاهی سالم تجزیه و تحلیل شد، محققان دریافتند که هم افراد بزرگسال جوان و هم زنان یائسه که رژیم غذایی شأن عمدتاً گیاهی بود، کمتر دچار سکته قلبی شدند و با احتمال کمتر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی روبرو بودند.

طبق توصیه انجمن قلب آمریکا، الگوی کلی رژیم غذایی سالم بر مصرف انواع میوه‌ها و سبزیجات، غلات کامل، لبنیات کم چرب، مرغ و ماهی بدون پوست، آجیل و حبوبات و روغن‌های گیاهی غیر گرمسیری تأکید می‌کند. همچنین مصرف محدود چربی اشباع، چربی ترانس، سدیم، گوشت قرمز، شیرینی و نوشیدنی‌های شیرین را توصیه می‌کند.

«یونی چوی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مینه سوتا، در این باره می‌گوید: «تحقیقات قبلی بر روی مواد مغذی یا غذاهای تک متمرکز بود، اما اطلاعات کمی در مورد رژیم غذایی گیاهی و خطر طولانی مدت بیماری‌های قلبی عروقی وجود دارد.»

محققان رژیم غذایی و بروز بیماری قلبی را در ۴۹۴۶ فرد بزرگسال مورد بررسی قرار دادند. شرکت کنندگان در زمان ثبت نام (۱۹۸۵-۱۹۸۶) در این مطالعه ۱۸ تا ۳۰ ساله بودند و در آن زمان عاری از بیماری‌های قلبی عروقی بودند.

چوی در ادامه افزود: «رژیم غذایی بسیار مغذی و گیاهی برای سلامت قلب و عروق مفید است. رژیم گیاهی لزوماً گیاهخواری نیست. مردم می‌توانند از بین غذاهای گیاهی که تا حد امکان طبیعی هستند و فرآوری بالایی ندارند، انتخاب کنند. ما فکر می‌کنیم که افراد می‌توانند گهگاه از محصولات حیوانی مانند مرغ سرخ نشده، ماهی سرخ نشده، تخم مرغ و لبنیات کم چرب استفداه نمایند.»

اشتراک گذاریتوییتاشتراک گذاری
پست بعدی

مرور "روزگار جوانی" با بیوک میرزایی/ رادش و حیایی می‌گفتند از من می‌ترسیدند!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

0

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

0

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

0

بازیگر هری پاتر و پیکی بلایندرز درگذشت/ واکنش نویسنده هری پاتر

0

اجلاس سراسری پیشگامان صنعت و اقتصاد ملی با هدف بررسی وضعیت اقتصاد و صنعت کشور

ژوئن 28, 2022

انتشار سه جلد کتاب که توسط آقایان ابراهیم صنوبر و مهدی افسری

ژوئن 28, 2022

ابوالفضل رجبی بازیگر سریال پایتخت دوستدارم روزی برنده بهترین جایزه های بین المللی باشم

ژوئن 26, 2022

پدیده فساد و جرائم اقتصادی، ابتدا امنیت اقتصادی جوامع را متأثّر می سازد

ژوئن 25, 2022
بروخبر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

منوی سریع

  • درباره برو خبر
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • ورزش
  • بازرگانی
  • غذا
  • فرهنگ

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن