چهارشنبه, می 25, 2022
  • تبلیغات
  • برو خبر
    • تماس با ما
    • درباره ما
  • ورود کاربر
بروخبر
  • خانه
  • گردشگری
  • ورزش
  • بازرگانی
  • غذا
  • فرهنگ
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بروخبر
  • خانه
  • گردشگری
  • ورزش
  • بازرگانی
  • غذا
  • فرهنگ
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
بروخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه فرهنگ

عفو و گذشت کریمانه اولیا دم جوان مقتول از کشور افغانستان

آوریل 16, 2022
در فرهنگ
0 0
0

عفو،بخشش و گذشت کریمانه اولیا دم جوان مقتول از کشور افغانستان به حرمت ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی)

به گزارش پایگاه خبری بروخبر : به مناسبت ماه مبارک رمضان با پیگیری های ارزشمند مسئولین قوه قضائیه و مسئولین کشوری و لشکری بویژه جناب آقای دکتر باوی معاون قضائی رئیس کل دادگستری استان خوزستان و ریاست توسعه شوراهای حل اختلاف استان خوزستان و با سعی و تلاش های ارزشمند مسئولین قضایی و شوراهای حل اختلاف و ستاد صبر شهرستان دزفول، و زحمات ارزشمند جناب آقای ابراهیم صنوبر مدیر موسسه بین المللی سفیران صلح پدر صلح ایران و با وساطت ،نظارت عالیه و مجاهدتهای فی سبیل الله چهره جوان ملی و بین المللی مردمی صلح جناب زعیم شیخ علی زبید(الزعیم المجاهد شیخ علی بن ناصر آل نبهان بنی ضبه) نماینده سران عشایر،ایلات و اقوام ایران و هیئت رئیسه موسسه بین المللی سفیران صلح ، اولیا دم جوان مقتول از کشور افغانستان به حرمت و احترام ولی امر مسلمین جهان حضرت امام سید علی الحسینی الخامنه ای (مدظله العالی) نسبت به زندانی جوان محکوم به قصاص از کشور ایران اعلام عفو،بخشش و گذشت کریمانه و فی سبیل الله نمودند .

و فی ما بین طرفین بصورت محلی و عشایری صلح و سازش و اصلاح ذات البین بنحو عادلانه و شایسته ای در مورخ۱۴۰۱/۱/۲۳ در کشور ایران صورت پذیرفت.

لازم به ذکر است تاکنون چهارصد و چهل و پنج موضوع رهایی زندانیان محکوم به قصاص در کشور (زندانیان نادم و پشیمان و اصلاح شده) و دوازده هزار و هشتصد و پنجاه موضوعات حل اختلافات: مالی،ملکی،نزاع های محلی و عشایری، خانوادگی،تصادفات ،پیشگیری از معضلات اجتماعی ، پیشگیری از وقوع جرائم احتمالی و غیره در کشور ایران و کشورهای همسایه با نظارت عالیه، وساطت ،محوریت محلی و عشایری و مجاهدتهای فی سبیل الله چهره جوان ملی و بین المللی مردمی صلح جناب زعیم شیخ علی زبید (الزعیم المجاهد شیخ علی بن ناصر آل نبهان بنی ضبه )منتهی به صلح و سازش گردیده است.

روابط عمومی موسسه بین المللی سفیران صلح

برچسب: ابراهیم صنوبرموسسه بین المللی سفیران صلح
اشتراک گذاریتوییتاشتراک گذاری
پست بعدی

پیشتازی فولاد خرمدشت تاکستان در عرصه های جهانی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

0

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

0

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

0

بازیگر هری پاتر و پیکی بلایندرز درگذشت/ واکنش نویسنده هری پاتر

0

اجرای ستایش رحیمی با موضوع نخبگان سخنوری سرزمین من

می 24, 2022

مراسم رونمایی ازتمبریادبود وتجلیل از زحمات دکترپروین منصوری

می 23, 2022

گزارش خبری با دکترحلاج زاده ریاست مرکز مشاوره ایرانیان خارج از کشور

می 23, 2022

مراسم جشن نفس و ۳۱ اردیبهشت روز ملی اهدای عضو

می 22, 2022
بروخبر

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

منوی سریع

  • درباره برو خبر
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • گردشگری
  • ورزش
  • بازرگانی
  • غذا
  • فرهنگ

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن