چهارشنبه 18 شهریور 1405
  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
  • تماس با ما
  • ورود کاربر
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • حقوقی
  • سلامت و زییایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزش
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بروخبر
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • حقوقی
  • سلامت و زییایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزش
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
بروخبر
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اقتصادی

عبور از وابستگی و رسیدن به خودکفایی در گهرزمین

25 تیر 1402
0 0

معاون مهندسی شرکت سنگ آهن گوهر زمین با تاکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت شرکت‌های بزرگ برای پایان دادن به وابستگی و رسیدن به خودکفایی گفت: شرکت‌های بزرگ به خاطر سرمایه بزرگی که دارند، میتوانند پیشران بحث‌های دانش و فناوری در کشور باشند.

به گزارش بروخبر به نقل از پول نیوز، علی زهرودی به تشریح ظرفیت گهر زمین برای رسیدن به دانش و فناوری گفت: اگر کارخانه‌ها را به صورت منحصر در نظر بگیریم، کارخانه‌ها به صورت عمده و درنگاه کلی، محل انتقال تکنولوژی هستند.

وی با تاکید بر اینکه در بحث‌های دانشی میتوانیم شرکت‌های بزرگ را وارد بومی‌سازی در تحقیقات، فناوری و بحث‌های بهره‌وری کنیم گفت: به عبارت بهتر می‌توانیم در شرکت‌های بزرگ، بحث‌های دانش و فناوری را به خوبی تبیین کنیم و بتوانیم شرکت‌ها را در این راستا رشد بدهیم.

معاون مهندسی شرکت سنگ آهن گوهر زمین با یادآوری اینکه از سال ۹۵ در گهرزمین در بحث بومی سازی و ساخت داخل، یک عنایت بسیار ویژه‌ای شده گفت: نتیجه این توجه، تولید ماشین آلات و فناوری‌هایی است که در نوبه خود منحصر به فرد بوده است.

وی با تاکید بر اینکه شرکت‌های معدنی به بومی سازی و ساخت داخل که ریسک‌های بالایی هم دارد، توجه ویژه‌ای دارند گفت: پایان دادن به وابستگی و رسیدن به خودکفایی، مدیریت بسیار ریسک‌پذیری می‌طلبد، مدیریتی که باید از بومی سازی پشتیبانی و حمایت کند.

زهرودی با تاکید بر اینکه مدیریت گهر زمین در پایان دادن به وابستگی و رسیدن به خودکفایی باور و اعتقاد جدی دارد گفت: از بومی سازی حمایت خیلی خوبی در گهرزمین شده به نوعی که توانستیم تقریبا در مهندسی معکوس و تولید قطعات کارخانجات کنسانتره و گندله، به خودکفایی بالای ۹۰ درصد برسیم.

وی به تشریح روند مهندسی معکوس پرداخت و گفت: در گام اول همه‌ی نیاز‌هایی که گهر زمین به ماشین آلات یا قطعات داشته، برآورد شده و سپس بررسی کرده ایم که امکان تولید آن را از طریق مهندسی معکوس داریم و پس از آنکه بدین باور و توانمندی رسیدیم، با پشتکار از طریق مهندسی معکوس به تولید آن‌ها رسیدیم.

معاون مهندسی شرکت سنگ آهن گوهر زمین به تشریح روند و دستاورد‌های مهندسی معکوس پرداخت و گفت: نه تنها توانسته ایم به تولید نیاز‌های معمول شرکت بپردازیم، بلکه توانسته ایم به مرز‌های دانش جدید دست یابیم به نوعی که الان در خیلی از موارد، بحث‌های فناورانه‌ی قطعات جدید و طراحی جدید را انجام می‌دهیم.

برچسب: خودکفاییعلی زهرودیگهر زمینمهندسی معکوسوابستگی
اشتراک گذاریتوییت

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 20 =

آخرین اخبار

تجلیل از پدر فوتبال پایه ایران در جشنواره سپاس

پایان سوگواره ملی «نذر شعر» با تقدیر از شاعران برگزیده

انتصاب رشید نجاری در فدراسیون تکواندو؛ گام تازه برای خودکفایی مالی

تصمیم جنجالی سرمربی استقلال درباره مهاجم جوان

چهار سیاست پیشنهادی برای حمایت از صنایع در شرایط تورمی و تحریم

رکوردشکنی تاریخی در تکواندوی بانوان؛ مهروز ساعی و طلوع نسل جدید ایران

بروخبر

منوی سریع

  • خانه
  • اخبار ویژه
  • مقالات
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • حقوقی
  • سلامت و زییایی
  • فرهنگی و هنری
  • گردشگری
  • ورزش
  • مقالات